Referat fra styremøtet 15.01.2015

Tilstede: Asgeir Røset, Anne Mette Grue, Johannes Nordvik, Per Østigård, Jøran Meås og Kasper Slettan. Tore Knudsen via TLF.

Sak 1 Årsmøte.

-Styrets årsmelding. Alle utvalgs medlemmer sender meg årsmeldingene så snart som mulig (Jaktprøve, utstilling og aktivitet)

-Økonomirapporten kommer fra Tore og vil bli revidert til årsmøte. Foreløpige prognoser ser bra ut.

-Siden det har vært en tradisjon i klubben å feire jubileer ved årsmøte så ønske vi å legge til rette for dette. På oppfordring fra Ketil så flytter vi Årsmøte til lørdag den 14. februar.  Vi avholder møte og festen hos «Nordihaugan» på Alvdal. Det vil bli satt opp buss for de som ønsker det. Årsmøte starter kl 18.00 Middag ca kl 19.30. Styret foreslår kraftig sponsing både av middag og buss. Eventuell drikke betaler alle selv.

-Påmelding til Asgeir Røset innen onsdag 11. februar.

-Asgeir forespør aktuell toastmaster

-Jøran tar kontakt med Ketil for samarbeid med han. Passer også på å få bekreftet lokalene.

Sak 2 Tolgaprøven.

Her ser alt ut til å være i rute. Annonsen ser bra ut og påmeldinger er allerede mottatt. Jubileumscup ser bra ut og blir spennende å følge.

Sak 3 Treningsterreng Vingelen

Per Kristian og Kasper Har vært i møte med Vingelen. Her får vi til en kjempefin avtale med salg av dagspass til kr 40 pr hund eller mulighet for sesongkort til kr 300 for 1 hund, 500 for 2 eller fler. ØFHK står for salg av sesongkort mens dagspass kjøpes i fiskekassa ved veibommen. Sesongkort innbetales til konto nr.: Husk kvittering/oblat som tas med under trening. (mulig det blir en forandring her slik at også sesongkort kan kjøpes i bomkassa) Det vil bli foretatt kontroll både av oss og av lokalt fjelloppsyn.  Dette er et medlemstilbud og noe av målet med disse avtalene er å verve nye medlemmer.

 

Ref: Kasper Slettan